Blijf op de hoogte van kortingscodes, aanbiedingen en acties!

Ziggo aanbieding 2015

Alle Ziggo kortingen, acties en aanbieding verzameld

www.ziggo.nl - Ziggo beoordelingen

 » 
 » 
 » 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe acties en kortingen!


Ziggo aanbiedingen augustus 2015


Bekijk nu alle augustus aanbiedingen van Ziggo en koop met extra korting!

Verlopen acties van Ziggo

Mis geen aanbieding meer van Ziggo en schrijf je in op de nieuwsbrief:


Winkel Actie Geldig t/m  
Ziggo - Alles-in-1 abonnement voor €29,95 per maand 2015-08-02 Bekijken
Ziggo aanbieding - €21 korting op FOX Sports 2015-07-31 Bekijken
Ziggo actie - Tot €264 korting op een Alles-in-1 abonnement 2015-07-26 Bekijken
Ziggo - Korting tijdens de Beste Deal Weken 2015-07-15 Bekijken
Ziggo aanbieding - Ziggo Mobiel eerste maand gratis 2015-07-31 Bekijken
Beste Deal Weken van Ziggo 2015-06-28 Bekijken
Vier maanden FOX Sports met 50% korting 2015-05-02 Bekijken
Vier maanden HBO met 50% korting bij Ziggo 2015-05-02 Bekijken
Drie maanden Alles-in-1 voor €39,95 p/m bij Ziggo 2015-04-27 Bekijken
De beste aanbiedingen van Ziggo 2014-03-31 Bekijken

Korting met een Ziggo aanbieding

Net zoals alle andere aanbieders van televisie, internet en belabonnementen zoals KPN, Vodafone en UPC heeft Ziggo regelmatig acties waarvan je kunt profiteren. Het bedrijf wilt immers dat je overstapt van één van de eerder genoemde providers. Aan het einde van het jaar 2014 bijvoorbeeld is er een actie geweest waarbij alle Alles-in-1 abonnementen de eerste zes maanden maar €30 per maand kosten. Stel dat je tijdens zo'n actie een abonnement kiest dat normaal gesproken €59,95 kost, dan kun je dus bijna €180 besparen. Dit bedrag zou nog vele malen hoger zijn als je de aanbieding voor het duurste pakket kiest! Het is dus zeker de moeite waard om – als je daar de mogelijkheid toe hebt – te wachten totdat er een kortingsactie van Ziggo is waar je van kunt profiteren. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je per e-mail alle actuele acties, aanbiedingen en actiecodes. Aanmelden is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Bespaar op zenders met een Ziggo actie

Houd je van televisie kijken? Dan heb je ongetwijfeld behoefte aan een pakket met extra zenders. Bij Ziggo heb je keuze uit verschillende extra zenderpakketten, waaronder TV Royaal, HBO, FOX Sports, Sport1 en Film1. Ben je benieuwd naar alle pakketten of wil je weten wat deze pakketten inhouden? Neem dan eens een kijkje op www.ziggo.nl en navigeer naar de extra zenders. Overigens kun je regelmatig deze extra zenderpakketten met korting afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Ziggo actie zoals drie maanden Film1 voor vijf euro in plaats vijftien euro per maand of vier maanden HBO voor vijf euro in plaats van vijftien euro per maand. Al dit soort acties plaatsen wij voor je op deze pagina in het overzicht met alle aanbiedingen.

Beoordeling Ziggo


8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Lees alle Ziggo reviews
Officiële website
www.ziggo.nl

Over Ziggo

Ben je op zoek naar een Alles-in-1 pakket voor televisie, internet en telefonie? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres. Er zijn namelijk verschillende Alles-in-1 pakketten mogelijk, waardoor er voor elk wat wils is. Wil je alleen tv en internet of alleen tv? Dan kun je ook bij Ziggo terecht. Daarnaast zijn er diverse extra zenderpakketten waar je uit kunt kiezen, zoals HBO, Film1 of Sport1. Je kunt dus een abonnement afsluiten dat precies overeenkomt met jouw wensen. Kijk voordat je een abonnement afsluit echter eerst even op 1Kortingscode.com voor een Ziggo aanbieding, actie of actiecode. Zoiets kan je namelijk flink wat geld schelen! Wij zorgen ervoor dat ons overzicht regelmatig wordt aangevuld met actuele acties, kortingscodes en aanbiedingen. Als je deze pagina in de gaten houdt hoef je dus nooit te veel te betalen voor een Ziggo dienst!
Voordelen
  Gefuseerd met UPC
  Meer dan vier miljoen klanten
  Regelmatig nieuwe acties
  Bespaar met een Ziggo aanbieding

Ziggo nieuws

Datum: 13-04-2015

Ziggo en UPC zijn samengevoegd

Vanaf vandaag zijn Ziggo en UPC samengevoegd tot één bedrijf, namelijk Ziggo. Hoewel er momenteel nog weinig bekend is over de nieuwe pakketten en abonnementen die eraan komen, is het logisch dat de abonnementen binnenkort helemaal hetzelfde zullen worden. Door de fusie heeft het nieuwe Ziggo meer dan vier miljoen klanten.
Blogposts

Populair in deze categorie