Blijf op de hoogte van kortingscodes, aanbiedingen en acties!

UPC aanbieding 2014

Alle UPC kortingen, acties en aanbieding verzameld

www.upc.nl - UPC beoordelingen

 » 
 » 
 » 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe acties en kortingen!


UPC aanbiedingen december 2014


Bekijk nu alle december aanbiedingen van UPC en koop met extra korting!

Tot 50% korting bij UPC


UPC heeft het gehele jaar door tijdelijke aanbiedingen waarmee je flinke korting krijgt op geselecteerde producten. Bepaalde herfstaanbiedingen van UPC zijn bijvoorbeeld drie maanden Film1 voor maar €5 per maand en vier maanden HBO voor slechts €5 per maand. Met deze UPC aanbiedingen bespaar je respectievelijk €30 en €40! Daarnaast krijg je korting op het Premìère-, Playtime- en Ultimate Pakket. Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen of wil je zien hoeveel je kunt besparen? Klik dan op de button om naar de herfstaanbiedingen van UPC te gaan!
Geplaatst op 21-11-2014

Maand gratis zakelijk internet


Ben je op zoek naar razendsnel, betrouwbaar en betaalbaar zakelijk internet? Klik dan op de button om naar de aanbiedingen voor ondernemers van UPC te gaan. Je profiteert bijvoorbeeld niet alleen van lage maandelijkse kosten, ook krijg je je eerste maand gratis!
Geplaatst op 25-11-2014

Alles-in-1 pakketten met korting bij UPC


Je krijgt tijdelijk korting op alle Alles-in-1 pakketten bij UPC. Elk pakket kost nu namelijk de eerste drie maanden slechts €39,95! Dit geldt voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten die nog geen UPC Internet in hun pakket hebben en overstappen op een Alles-in-1 pakket. Als je kiest voor het Alles-in-1 Basis pakket bespaar je in totaal dus zo'n €15. Kies je echter voor het Extra Power pakket, dan bespaar je ruim €90! Klik op de button voor meer informatie over deze deal. De actie loopt tot en met 31 december 2014.
Geplaatst op 10-11-2014

Verlopen acties van UPC

Mis geen aanbieding meer van UPC en schrijf je in op de nieuwsbrief:


Winkel Actie Geldig t/m
Tijdelijk korting op HBO bij UPC 2014-11-02
Geen eenmalige kosten op Power pakketten bij UPC 2014-09-12
Korting op drie maanden Sport of Sport1 en Film1 bij UPC 2014-08-31
Zakelijk Internet 120 bij UPC 2014-11-24
Bespaar €40 op HBO bij UPC! 2014-08-24
Alles-in-1 Basis nu tijdelijk voor €45 per maand 2014-10-22
Ontvang gratis FOX Sports International 2014-08-04
Ontvang HBO 4 maanden lang voor maar 5 euro per maand 2014-07-06
Drie maanden Film1 voor €5,- 2014-01-06
4 maanden HBO cadeau 2014-06-01

Korting met een UPC aanbieding

Zoals alle aanbieders van internet, bellen en televisieabonnementen heeft UPC vaak kortingsacties. UPC wilt namelijk natuurlijk dat jij je abonnement bij hen afsluit en hierdoor kun je in principe het gehele jaar profiteren van mooie kortingen en leuke acties! In 2014 heb je bijvoorbeeld drie maanden lang korting kunnen krijgen op alle Alles-in-1 Pakketten (omdat je overstapte op een pakket met UPC Internet). Alle Alles-in-1 abonnementen kostten de eerste drie slechts maanden €39,95, waardoor je meer dan negentig euro korting hebt kunnen krijgen als je het UPC Alles-in-1 Extra Power pakket zou hebben gekozen! Een andere, veelvoorkomende aanbieding van UPC is dat je tijdelijk korting krijgt op een extra zender. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actie zoals drie maanden Film1 voor vijf euro in plaats vijftien euro per maand of vier maanden HBO voor vijf euro in plaats van vijftien euro per maand.

Korting op extra UPC pakketten

Tijdens de herfstdeals van UPC heb je drie extra zenderpakketten met korting kunnen afsluiten. Dit geldt voor het Première Pakket, het Playtime Pakket en het Ultimate Pakket. Het Playtime Pakket bijvoorbeeld is ideaal voor als je jonge kinderen hebt. Dit pakket bevat namelijk de leukste en grappigste programma’s voor kinderen van alle leeftijden (en zelf kun je er soms vást ook wel om lachen). Met de UPC herfst aanbieding heeft dit pakket de eerste drie maanden slechts €54,95 gekost in plaats van €71! Het Première pakket, geschikt voor iedere filmliefhebber, is de eerste drie maanden zelfs afgeprijsd naar €44,95. Hierdoor heb je dankzij deze UPC aanbieding kunnen profiteren van maar liefst € 78,15 korting!

Beoordeling UPC


9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Lees alle UPC reviews
Officiële website
www.upc.nl

Over UPC

UPC is een Nederlandse aanbieder van digitale televisie, kabeltelevisie, telefoniediensten en breedbandinternet. Het bedrijf is in de loop van de jaren 90 ontstaan en kent een zeer rijke historie. Het bedrijf heeft steeds meer klanten gekregen. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd en voorziet inmiddels bijna twee miljoen huishoudens van internet, telefonie en/of tv. Ook voor zakelijke gebruikers heeft UPC natuurlijk mooie aanbiedingen en acties. Wanneer je op zoek bent naar een aanbieder van televisie, telefoon en/of internet ben je dus bij UPC aan het juiste adres. Wil je een abonnement afsluiten bij deze aanbieder? Kijk dan eens op 1Kortingscode.com voor een kortingscode, een actie of een goede aanbieding. Dat kan je namelijk flink wat geld schelen! Wij zorgen ervoor dat ons overzicht regelmatig wordt aangevuld met actuele acties, kortingscodes, kortingen en aanbiedingen. Als je deze pagina in de gaten houdt hoef je dus nooit onnodig te veel te betalen!
Voordelen
  Toonaangevend in Nederland
  Deel je Sim Only abonnement
  Bespaar met een actuele actie
  Korting met een UPC aanbieding

UPC nieuws

Datum: 21-11-2014

Mobiele bundels delen bij UPC

UPC biedt sinds kort de mogelijkheid aan om mobiele bundels te delen. Dit geldt (nochtans) enkel voor de UPC Mobiel Sim Only abonnementen. Dit goedkoopste abonnement (€12,50) biedt 300 MB’s, 100 belminuten en onbeperkt sms’en. Het duurste abonnement (€35) biedt 4000 MB’s en onbeperkt bellen en sms’en. Je kunt met maximaal vier extra personen het abonnement delen. Per extra gebruiker kost dit maandelijks €10 per maand.

Datum: 21-11-2014

UPC medeorganisator Smart Debat

UPC is samen met Ziggo en Flevum organisator van het Smart Debat geweest. Dit debat, dat gehouden werd op 13 november, ging over technologie in de zorg. De stelling van dit debat was “Hoe kan de zorgsector meer profiteren van technologische innovaties”. Tijdens het debat werd tevens de winnaar van de Connected Health Challenge van UPC, Ziggo en VitaValley bekend gemaakt. Compaan heeft gewonnen en de prijs bestond o.a. uit een geldbedrag van €20.000.

Datum: 15-07-2014

UPC verhoogt internetsnelheden

Sinds 8 juli zijn de internetsnelheden voor de klanten van UPC weer gestegen. Bijna voor alle klanten zijn de uploadsnelheden verdubbeld! Voor deze verhoging worden geen kosten in rekening gebracht en wordt automatisch doorgevoerd, de klant hoeft hier zelf niks voor te doen. Zo kun je nog sneller informatie delen via het internet met een internet abonnement van UPC.

Populair in deze categorie